Color Butter Purple

SKU
colorbutterpurple
Op voorraad
Aanbiedingsprijs € 17,43 Normale prijs € 20,50
-
+
Overzicht
Wat is het?
Een onschadelijke kleuring en conditioner in één! Onderhoudt je pas geverfde kleur en verleng de levensduur er van.
Of misschien is je geblondeerde haar eens aan een andere tint toe, dan is dit een uitkomst voor jou. Speel zelf met de kleuren door ze te mengen onderling of probeer het product op verschillende manieren toe te passen voor verschillende effecten! Net wat jou leuk lijkt.
Inhoud: 177ml.
Hier alle feiten op een rij inclusief gebruiksaanwijzingen:
- Joico Color Butter is een conditioner en kleuring tegelijk.
- Vrij van PPD, peroxide, ammonia en MEA
- De kleur vervaagd langzaam en is na 10 wasbeurten zo goed als weg, afhankelijk van de conditie en poreusheid van het haar.
- Breng voor meer kleurintensiteit aan op droog haar, voor een subtieler effect op handdoekdroog vochtig haar.
- Color butter is gemaakt voor haar wat van donker naar lichter is gekleurd, en om een eerder geverfde kleur weer op te frissen.
- Color butter is heerlijk om te gebruiken als kleuropfrisser, topcoat voor felgekleurd haar, of als treatment voor droog en beschadigd gekleurd haar waar de kleur snel van        vervaagd. Bijvoorbeeld rood gekleurd haar.
- Color butter kan prima gebruikt worden op extensions, weft hair o.i.d.
- Kleuren kunnen onderling gemixt worden.         
- Om de kleur minder intensief te maken adviseren we niet om de color butter zomaar met elke andere treatment te mixen, want we weten niet hoe dit effect gaat geven. Wil    je dit wel doen, dan adviseren we om het te mengen met Joico K-Pak Color Therapy Conditioner.
- Wil je een groter en dieper effect, breng dan aan op droog haar i.p.v. handdoekdroog haar en herhaal deze handeling indien nodig.
- Zelf kun je ook kleureffecten creëren op welke manier je dit ook maar wil, met verschillende kleuren of highlights, deel de gedeelten goed af en pak eventueel in met folie.
  5minuten in laten werken, daarna spoelen.
- We adviseren om handschoenen te gebruiken bij het aanbrengen en om kleding af te dekken.
- Pas ook op als het in aanraking komt met natuursteen of porcelein o.i.d. veeg het gelijk weg of spoel overvloedig met water om vlekken te voorkomen.
Meer informatie
ean 0744692
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Color Butter Purple
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!